vrijdag 26 mei 2023 – 20.00 uur

‘Niet met de deuren slaan’  
Nien Besselink en Sjoerd Brouwer
Liedjes van Annie M.G. Schmidt

NIET MET DE DEUREN SLAAN

liedjes van Annie M.G. Schmidt

Vorig jaar hebben Nien Besselink en Sjoerd Brouwer een Annie M.G. Schmidt liedjesprogramma uitgevoerd met de titel: Doe wat je het liefste doet. Wat een geweldig optreden was dat!

Nu, speciaal op verzoek van ’t Mosterdzaadje hebben ze voor het 40-jarig jubileum een nieuw programma samengesteld met liedjes van Annie. Niet met de deuren slaan. Dat staat in de agenda voor vrijdagavond 26 mei om 20.00 uur.

Generaties groeiden op met de boeken en liedjes van Annie Schmidt. Een enorm oeuvre van kinderboeken, toneelstukken, musicals, gedichten en liedjes schreef zij: onbevangen teksten van een vrije geest. Geen wonder dus dat ze nog steeds zo veel wordt gelezen en gezongen!

Nien en Sjoerd stelden een veelkleurig programma samen uit het rijke oeuvre van Annie M.G.Schmidt. Bekende liedjes passeren de revue, maar ook minder bekende liedjes. Van schaterlach tot diepe ontroering.

Nien is zangeres en actrice ineen en gebruikt haar expressiviteit om de spitsvondige teksten en humor van Annie volledig tot hun recht te laten komen. Sjoerd is niet alleen pianist, maar ook zanger. Voor een heerlijke avond vol herkenning.

 www.hetluisterlied.nl

Reacties zijn afgesloten.