De Verhalenvertellers en Piano-Cello duo

Beste mensen,

De acteur Rick Schreuder was al jaren geleden in ’t Mosterdzaadje met een indrukwekkende monoloog. Nu komt hij zaterdag met collega acteur Jan Hoek om als Duo de Solisten de voorstelling Het Grote Nix te spelen. Over vriendschap, loutering en verleiding. Marja Bon en Hans Woudenberg die 40 jaar geleden aan de wieg van ’t Mosterdzaadje stonden, vormen nog steeds een duo dat tot het allerbeste kan worden gerekend.

Vriendschap

De acteurs Jan Hoek en Rick Schreuder, twee verhalenvertellers die zich ‘de Solisten’ noemen, brengen op zaterdag 11 februari om 15.00 uur hun nieuwe voorstelling ‘Het Grote Nix’ . De mannen waren vrienden en komen elkaar na 30 jaar weer tegen. Met krachtige en prachtige verhalen nemen ze de luisteraar mee in hun gang door het leven. Het wordt een dynamische en energieke reis met verhalen vol ‘zielenroerselen en luchtige diepgang’. Vriendschap, ego’s, loutering en de verleiding.

Marja Bon & Hans Woudenberg

Op zondag 12 februari om 15.00 uur zijn de pianiste Marja Bon en de cellist Hans Woudenberg te gast. Twee musici van grote naam en faam. Zij werkten heel lang samen in het Schönberg Ensemble en hebben nog altijd hun duo dat zindert van hartstocht voor de muziek. Op het programma Beethoven en Shostakovitsj.

Van Beethoven worden de 7 variaties uit het thema uit ‘Die Zauberflöte’ uitgevoerd en de Sonate opus 105. Van Shostakovitsj de sonate opus 40‘De werken van deze componisten zijn zowel hoogst persoonlijk als universeel, een kenmerk van alle grote kunst. Ze zijn daarmee in staat om oprecht te ontroeren. Kortom, een uitdaging voor de musicus en een sterke ervaring voor de luisteraar’, aldus Marja Bon.

Een buitenkans om in de intieme ruimte van ’t Mosterdzaadje deze twee grote musici aan het werk te zien.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.