zaterdag 25 februari 2023 – 15.00 uur

Klassieke muziek en een Braziliaans jasje  
Elizabeth Fadel – piano en accordeon
Maripepa Contreras – hobo
o.a. Bach, Beethoven, Mozart en Fadel uitgevoerd in Brazilaanse stijl

Klassiek in een Braziliaans jasje

Maripepa Contreras
[foto: Kirsten van Santen]

’t Mosterdzaadje gaat kennis maken met de pianiste en accordeoniste Elizabeth Fadel en de hoboïste Maripepa Cortreras. Zij zijn in Santpoort te gast op zaterdag 25 februari om 15.00 uur.

Uitgevoerd wordt klassieke muziek zoals van Bach, Beethoven en Mozart, bekende stukken, maar heel subtiel in een jasje gestoken van Braziliaanse en jazzy snit.

Elizabeth en Maripepa spelen al jaren samen. Beiden studeerden zij in Nederland, zowel jazz als oude muziek. Elizabeth is tevens componist en zal ook van haar eigen wek laten horen. Het belooft een mooie en bijzondere mix te worden van klassiek en Braziliaans.

Elizabeth Fadel

Elizabeth Fadel (1985) is een Braziliaanse multi-instrumentalist en componiste in Nederland. Na haar pianostudie in Brazilië begon Elizabeth haar studie klavecimbel in Den Haag. Haar klassieke vorming en haar erfgoed maken haar muziek zo bijzonder. Elke noot klinkt tegelijkertijd stevig en teder, vol leven en energie. Elizabeth Fadel is ambassadeur van de Braziliaanse cultuur. Ze toert over de wereld, geeft lessen in Brazilië en Nederland, neemt cd’s op en geeft concerten in zalen van naam in binnen- en buitenland.

Reacties zijn afgesloten.