zaterdag 21 januari 2023 – 15.00 uur

Marjolein Meijers met Familieportret  
Marjolein Meijers
Walter Kuipers
Onno Kuipers
In deze voorstelling blikt Marjolein terug en maakt nieuwe herinneringen
Een muzikaal feestje, muziek uit alle windstreken,
folk in een nieuw jasje zonder geitenharen sokken

Iers, Folk, Americana, Balkan, eigen liedjes en smeuïge verhalen

Marjolein Meijers met Familieportret

Ze blijft ‘t Mosterdzaadje trouw en komt samen met haar vaste begeleiders Onno en Walter Kuipers op zaterdag 21 januari om 15.00 uur haar nieuwe voorstelling presenteren: Familieportret. Daarin wordt teruggeblikt en maakt ze nieuwe herinneringen. ‘Een muzikaal feestje met muziek uit alle windstreken. Noem het ‘Folk’ maar dan in een nieuw jasje zonder geitenharen sokken‘, zo omschrijft ze haar programma.

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. Bekendheid verwierf zij vooral met de Berini’s. Een grote schare fans volgt haar nog steeds trouw. En terecht. Dit verbazingwekkend muzikale trio weet alle emoties bij het publiek aan te spreken. Met onvervalste Rotterdamse tongval praat Marjolein haar muziek aan elkaar. Veelal een persoonlijke reis door haar leven. Samen met de broers Walter en Onno Kuipers, super instrumentalisten, zet ze een programma neer waarin vrolijkheid, verdriet, uitzinnigheid en verbazing zich in een recordtempo afwisselen. Marjolein Meijers (zang, bas, gitaar banjo ), Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki, doedelzak) en Onno Kuipers ( accordeon, trekzak, gitaar ) vormen samen een wereldband die bruist, zindert, lacht en ontroert.

Reacties zijn afgesloten.