zondag 8 januari 2023 – 15.00 uur

‘Com o vento’  
Magda Mendes – zang, gitaar, ukelele, percussie
Ward Veenstra – gitaar, Portugese gitaar
Portugese liederen over de wind

Magda Mendes met Fado en Portugese liedjes van de wind

Op zondag 8 januari om 15.00 uur waait er een Zuidwesten Portugese wind door Santpoort. De zangeres Magda Mendes en de gitarist Ward Veenstra brengen in ’t Mosterdzaadje het programma ‘Com o vento’ : Liedjes van de wind.

De Portugese Magda Mendes speelt tevens gitaar, ukelele en percussie. Ward Veenstra, tevens co-auteur speelt akoestische en Portugese gitaar.

Magda volgde de zuidwester wind, de ’Sudoeste’ totdat ze uiteindelijk in Rotterdam neerstreek. Een reis langs de stranden van de Algarve, de kurkbomen van de Alentejo, de steegjes van Lissabon waar de Fado klinkt, de olijfbomen van haar vader en de bergen van het Noorden. Al deze elementen zijn terug te horen in haar stem en in haar zelfgeschreven liedjes.

Maak kennis met de liedjes die de wind haar leerde.

Reacties zijn afgesloten.