EXPOSITIE september/oktober 2022

schilderijen van Griet Halbertsma

Tussen Lyriek en Abstractie

In de maanden september en oktober worden in ‘t Mosterdzaadje de schilderijen tentoongesteld van de kunstenares Griet Halbertsma.

‘Fata Morgana’ schilderij van Griet Halbertsma

‘In mijn manier van werken is er geen vooropgezet plan of idee. Kleuren worden intuïtief tegen elkaar of over elkaar aangebracht. Het is het creëren van een chaos en op een gegeven moment dát doen waar het werk me toe aanzet. Ik ga door totdat er een beeld is ontstaan waarvan ik de ‘klank’ herken.

Voor deze expositie heb ik een keus gemaakt uit werk van de afgelopen jaren en er een paar met oud borduurwerk aan toegevoegd’.

Het werk is te bezichtigen voor en na afloop van de concerten. Maar vooral is het tijdens de muziek heerlijk in de doeken te dwalen.

‘t Mosterdzaadje is aan de Kerkweg 29 in Santpoort-Noord

Reacties zijn afgesloten.