vrijdag 23 september 2022 – 20.00 uur

Camadou met ‘Les belles chansons’  
Carole Doucet – chansonnière
Dasha Beltiukova – fluit
Hans van Gelderen – gitaar
Brel, Piaf en andere bekende chansonniers, ook eigen composities

Camadou met ‘Les belles chansons’

Op vrijdag 23 september om 20.00 uur zal de chansonnière Carole Doucet, samen met haar voortreffelijke begeleiding van fluitiste Dasha Beltiukova en de gitarist Hans van Gelderen het programma ‘Les belles chansons’ op de planken van ‘t Mosterdzaadje brengen.

Het trio werkt al 12 jaar samen en elk seizoen weer brengt Camadou de prachtigste chansons van Brel, Piaf, Trenet, Aznavour en veel meer bekende chansonniers. Chansons uit Quebec en ook die uit eigen hand komen ook aan bod. Aanstekelijk en van hoog niveau zijn de instrumentale intermezzi. Voor liefhebbers van het chanson is het tijd om zich onder te dompelen in Franse sferen. Het wordt weer een gevarieerd programma waar humor en nostalgie van af spatten.

Reacties zijn afgesloten.