Dorpsfeestconcert in de Dorpskerk

Beste mensen,

Het is vandaag wellicht de warmste dag van de zomer en misschien is alles wel te veel momenteel. Maar tóch wil ik jullie deze aankondiging niet onthouden. Het jaarlijkse dorpsfeestconcert, waarvan ik de eer heb die al zeker 20 jaar te mogen organiseren, wordt dit jaar op zondag 31 juli gehouden en is een échte aanrader. Er zijn 250 kaarten weg te geven. Ze moeten wél opgehaald worden. Collecte na afloop. Dit concert in de sfeervolle dorpskerk zal een mooie opmaat zijn voor een geweldig concertseizoen in ‘t Mosterdzaadje.

Dorpsfeest concert in teken van vrede en verbinding

Het dorpsfeestconcert is op zondag 31 juli om 12.00 uurin de Dorpskerk aan de Burg. Enschedélaan 57 in Santpoort-Noord. Toegangskaarten zijn gratis maar moeten worden opgehaald bij Opticien Booy (Hoofdstraat 166) en Nieuwland & Aarts (Bloemendaalsestraatweg 127). Na afloop van het concert zal de voorzitter van de Harddraverij Vereniging met zijn hoed klaarstaan om een vrijwillige bijdrage in ontvangst te nemen. Het concert is zonder pauze en na afloop wordt u een drankje aangeboden.

Het concert staat in het teken van vrede en verbinding. De musici zijn Maria Nemtsova (piano), Dasha Beltiukova (fluit) en Vitaly Vatulya (saxofoon)

Drie meesterlijke musici die een programma hebben samengesteld waarin de muziek de boodschap voor vrede bevat. Russische, Oekraïense, Franse en Wit-Russische componisten staan broederlijk bij elkaar. De muziek op hun programma is aangrijpend mooi, maar ook aanstekelijk vrolijk, virtuoos, kleurrijk impressionistisch en vooral heel erg goed uitgevoerd.

voor informatie: www.dorpsfeest-santpoort.nl

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.