Wat is mooier dan een saxofoon? Twee saxofoons!

Beste mensen,

De laatste twee concerten van dit seizoen. Een seizoen vol haperingen en onzekerheden. Dankzij het Coronafonds dat gespekt werd door vrienden van ‘t Mosterdzaadje konden we geannuleerde concerten vergoeden en de uitvoerinegen voor beperkt publiek tóch goed uitbetalen. Door de musici zeer in dank aangenomen. Deze pot is nu leeg en hopen maar dat we het verder zónder kunnen stellen. Het bezoekersaantal is nu niet meer beperkt, maar het publiek komt nog niet in grote getale. Hoewel … afgelopen zondagmiddag was het een bijna ouderwets gevulde zaal. Zo zou het vaker moeten zijn. Wie weet komt de loop er weer in. Maar voor het concert op vrijdag 3 juni zijn er nog maar een paar stoelen gereserveerd. Ik zou willen zeggen, kom eens luisteren naar het warme, gloedvolle geluid van twee saxofoons in handen van het befaamde Bredaas Saxofoon Duo. Duetten van de Barok tot heden. Tevens een wereldpremière van Carlos Micháns die hier zelf bij aanwezig zal zijn. Een uitdagend stuk genaamd Urban Suite.

Ik daag jullie uit. En na afloop heffen we het glas op het laatste vrijdagavond concert van dit seizoen.

Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni is pianist Tobias Borsboom de hekkensluiter. Dat zou wel weer eens druk bezocht kunnen worden. Misschien het beste toch om te reserveren.

(penningmeester@mosterdzaadje.nl) of via de website.

Na de zomer in september vervalt het reserveren via Huib. Hij heeft er een hele taak aan gehad die hij met liefde vervulde. Maar zonder beperkende maatregelen kan iedereen weer spontaan richting ’t Mosterdzaadje komen. In augustus krijgen de donateurs post met de maandagenda’s van september en oktober. Misschien had je allang donateur willen worden. Gewoon doen dus. Het zijn de enige inkomsten die we krijgen waarmee we ontzettend veel organiseren. En het nieuwe seizoen zit tjokvol met de meest bijzondere concerten.

Bredaas Saxofoon Duo

Bert Haan, sopraan- en altsaxofoon en Laetitia Hage, alt- en baritonsaxofoon vormen samen het Bredaas Saxofoonduo en komen op vrijdag 3 juni om 20.00 uur  met het programma ‘Duetten door de tijd’. Muziek van Telemann, Michans, Bozza, Glass, Ad de Jong, Kapustin, Heinichen, Conesson en Grieg ( thema’s uit Peer Gynt) . Een mooie mix van muziek van Barok tot heet van de naald.Componist Carlos Micháns is aanwezig als zijn stuk Urban Suite zijn wereldpremière beleeft.

Het Bredaas Saxofoon Duo is in 2017 opgericht en vanaf die tijd een veelgevraagd en gehoord duo in Nederland en daar buiten.

Laat je verrassen door twee fantastische musici en het prachtig samen klinken van de saxofoons!

Pianist Tobias Borsboom

Het laatste concert van dit concertseizoen is op tweede Pinksterdag, maandag 6 juni om 15.00 uur. Aan de vleugel zit de meesterpianist Tobias Borsboom, bekend als de pianist met een juweel van een toucher, die zich geheel gaat wijden aan de muziek van Franz Schubert.

Op het programma staan de Hongaarse Melodie, 6 Moment Musicaux, en de Wanderer Fantasie.
Dit concert had eerder in januari zullen plaatsvinden.  Toen was er al veel animo voor.  Kom op tijd, ook als je gereserveerd hebt.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.