Oude Muziek en Ode aan de Liefde

Beste mensen,

We naderen het einde van het seizoen. Dus….als je nog het plan had een concert te bezoeken, aarzel dan niet en laat je meevoeren in de wonderlijke werking van muziek. Met komend weekend op vrijdag 20 mei om 20.00 uur de betoverende klanken van harp, fluit en zang. MirAnDa Trio viert het ontwaken van de natuur. En op zondag 22 mei om 15.00 uur een programma rond de geweldige Annie M.G.Schmidt. Gewoon komen kán weer. Reserveren mag ook. En nu alvast safe the date voor wat er volgende week gaat spelen.

Door hun Moeders geïnspireerd

Liene Maderna-Stradina is internationaal fenomeen op het gebied van Oude Muziek. Zij neemt haar eigen instrument, een pianoforte, mee naar concerten. Zo ook naar ‘t Mosterdzaadje waar ze op vrijdag 27 mei om 20.00 uur een concert gaat geven. De muziek die zij speelt staat in het teken van componisten die zich door hun moeders lieten inspireren. Uitgevoerd worden werken uit de 18e eeuw van Haydn, Mozart, Beethoven en hun tijdgenoten. Dit tijdperk sluit aan bij haar specialisatie en is heel geschikt voor de pianoforte die ze bespeelt. Het instrument werd voor haar in 2021 gebouwd en is een kopie van een Andreas Stein uit 1786.

Vivezza Trio

Een ode aan de liefde en het gevoel! Het Vivezza Trio laat op zondag 29 mei om 15.00 uur haar meest gevoelige kant horen met prachtige werken van de grote, Romantische componisten. Robert Schumann, Max Bruch, Heinrich Baermann en Michael Glinka, Edward Elgar, Johannes Brahms .
Nicole van Jaarsveld – klarinet, Inger van Vliet – altviool en viool, Angélique van Heemsbergen – piano voeren het publiek mee door sprookjes, liefdesverhalen en elegieën. Een trio met een grote staat van verdienste.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.