vrijdag 20 mei 2022 – 20.00 uur

MirAnDa Trio
Mirjam Rietberg – harp
Anna Azernikova – zang
Dasha Beltiukova – fluit
Muziek uit Tsjechië en Frankrijk

MirAnDa Trio in het teken van de ontwakende natuur

Vrijdag 20 mei om 20.00 uur is het sprankelende MirAnDa Trio te gast in ‘t Mosterdzaadje. Mirjam Rietberg- harp, Anna Azernikova – zang en Dasha Beltiukova – fluit.

In het betoverend samengaan van klanken brengen ze een lente programma dat in het teken staat van de ontwakende natuur. Het is een concert over vogels en bloemen. De muziek komt van Oekraïense, Tsjechische en Russische componisten. Hoopvolle klanken in de muziek van Dvorak, Glinka, Rachmaninov en Silvestrov. Broederlijk staan ze bij elkaar op het programma. De kunst als verbinding. Juist in deze moeilijke tijd is de kracht van levende muziek zo groot en belangrijk. Het is troostrijk, geeft ontroering en positieve emoties.

Over het MirAnDa-trio schreef de pers: ‘Ze zijn briljant, origineel, soms heerlijk modern en dan weer aantrekkelijk klassiek’. 

Het MirAnDa Trio met de bijzondere bezetting van harp, zang en fluit  brengt een zeer gevarieerd en interessant programma. In de triowerken, in combinatie met duo- en solowerken, vertolken de hartstochtelijke zangstem, de sprankelende fluit en de sprookjesachtige harp een veelzijdig spectrum aan warme klankkleuren. Het drietal maakte zijn televisiedebuut in het programma “Vrije Geluiden” van de VPRO en was meermaals te beluisteren op de radio 4 vanuit  de Spiegelzaal (Concertgebouw, Amsterdam). Het MirAnDa Trio is regelmatig te gast op de internationale muziekfestivals in Nederland, Italië, Luxemburg, Frankrijk, Rusland en Belarus.

www.mirandatrio.weebly.com

Reacties zijn afgesloten.