zondag 11 maart 2018 – 15.00 uur

HOMMAGE AAN CHOPIN
Menachem Har-Zahav – piano
Wals, Polonaise, Etude, Scherzo, Nocturne en Romance uit pianoconcert

Ode aan Chopin

Menachem Har-Zahav
foto: Weston Musikmanagement

Meesterpianist Menachem Har-Zahav is op zondag 11 maart om 15.00 uur te gast in ’t Mosterdzaadje met een programma geheel gewijd aan Chopin. Een wals, een nocturne, polonaise, études, een scherzo en de bewerking uit het eerste pianoconcert.

Chopins muziek en zijn bijzondere gave voor het schrijven van pianomuziek wordt van alle kanten belicht. Het is een heerlijk programma dat in Duitsland met veel lof werd ontvangen. Muziek die Menachem Har-Zahav als een handschoen past. Virtuositeit gaat bij hem niet ten koste van diepgang en zijn transparante spel laat Chopin nog beter uit de verf komen.

Menachem werkt behalve als solist ook met orkesten en is in ’t Mosterdzaadje een jaarlijks terugkerend muziekfeest. Het programma dat hij speelt is op zijn nieuwe CD terug te horen en zal voor verkoop meegenomen worden.

Reacties zijn afgesloten.