vrijdag 2 maart 2018 – 20.00 uur

MirAnDa TRIO
Mirjam Rietberg – harp
Anna Azernikova – sopraan
Dasha Beltiukova – dwarsfluit
Van Biber tot en met Glinka

MirAnDa Trio

Het MirAnDa Trio

Mirjam Rietberg – harp, Anna Azernikova – zang en Dasha Beltiukova – fluit ontmoetten elkaar op het Conservatorium in Amsterdam. Hun samenwerking sinds die tijd is er een van muzikale ontdekkingen, vriendschap en succes. Het betoverend mooi samengaan van harp, fluit en stem blijft verrassen. Op vrijdag 2 maart om 20.00 uur brengt het MirAnDa trio een heel gevarieerd programma met voor de pauze Barokmuziek o.a. Biber en daarna Russische muziek van o.a. Glinka.

Hun cd’s zullen bij het concert te koop zijn. Uit de pers:
“Ze zijn briljant, origineel, soms heerlijk modern en dan weer aantrekkelijk klassiek”.
Hun podium presentatie is een feest om mee te maken. Sinds hun eerste optreden in 2004 hebben ze opgetreden in bijna alle concertzalen van naam. Ook waren ze meerdere keren te gast in muziekprogramma’s voor radio en TV. Hun concerten gaven ze ook in het buitenland waaronder Moskou en Minsk. Daar werd hun concert voor radio en televisie opgenomen. Ze ontvingen laaiend enthousiaste recensies. Hun formule is een afwisseling van fascinerende muziek in trio, duo en solo repertoire.

Reacties zijn afgesloten.