Mosterdzaadje & Stadsschouwburg Velsen samen in Beethoven

Beste mensen,

Het plan om eens iets samen op muziekgebied te gaan doen, dat bestond al voor de corona tijd. Heel langzaam komt alles weer op gang en zagen we in de voorstelling ‘Het jaar 250 na Beethoven’ door de pianiste Vera Kooper en presentator Floris Kortie de uitgelezen kans om de voornemens in daden om te zetten. Op dinsdag 7 december om 20.15 uur is in de Schouwburg van Velsen deze veel geprezen muziektheater voorstelling te bezoeken. Voor vrienden van ‘t Mosterdzaadje voor de actieprijs van 19,50 inclusief drankje.
Link naar de websitepagina: https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/het-jaar-250-na-beethoven
Om kaarten voor de kortingsprijs te bestellen klikt u op ‘bestellen’ en klikt u vervolgens op ‘Gebruik promotiecode’. Hier vult u de promotiecode in: MOSTERDZAADJE en klikt u OK. Nu kunt u uw plaats reserveren.

VERA KOOPER & FLORIS KORTIE

In 2020 was het Beethovenjaar. Presentator en programmamaker Floris Kortie (Podium Witteman) en pianiste Vera Kooper hadden het prachtige plan om het hele jaar door het land te toeren met ‘Het jaar 250 na Beethoven’. Maar de coronaperikelen zaten het grote tournee in de weg. Gelukkig werd het Beethovenjaar verlengd. Nu is het inmiddels 251 jaar ná Beethoven en komen Floris en Vera alsnog naar Velsen.
Floris vertelt zijn Beethoven-verhaal op originele wijze met historisch bewijsmateriaal en geschiedkundige spoedcursusjes. Vera, afgestudeerd aan het conservatorium van Bazel (eindcijfer 10), speelt tussendoor een aantal van Beethovens mooiste pianosonates. Zelf zag ik de voorstelling in Zaandam en kan hem iedereen aanraden.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.