In de startblokken

Beste mensen,

Nog eventjes en dan gaan de deuren van ‘t Mosterdzaadje weer open. Een onvoorstelbaar mooi en gevarieerd gevulde agenda van september en oktober staat gepland. Nu maar hopen dat het een seizoen zonder haperingen gaat worden. Voor alsnog hanteren we afstand en blijft het vooraf reserveren. Dat reserveren kan voor donateurs nu beginnen. Wie het eerst komt die het eerst maalt. Ben je donateur en krijg je deze nieuwsbrief eerder dan de post, kijk dan alvast op de website en maak daarop je keuze. Reserveer dan bij penningmeester@mosterdzaadje.nl

Had je altijd al donateur willen worden? Meld je dan aan via de website waarop je een boodschap kunt verzenden. Wél met naam en adres. Dan schrijf ik je in en krijg je zo gauw mogelijk ook de brief met agenda toegestuurd. Het is dankzij donateurs dat wij nog steeds door kunnen gaan met het organiseren van concerten. Door alle beperkingen zijn de onkosten een stuk hoger dan de inkomsten.

Ik hoop dat allen deze afgelopen tijd goed zijn doorgekomen. Ook hoop ik dat jullie de gang naar ‘t Mosterdzaadje weer weten op te pakken. Met alle nieuws van oorlog en rampspoed is het luisteren met elkaar naar muziek een goed rustpunt. Een moment ook van bezinnen en beseffen dat we wel op een erg uitverkoren plekje op aarde wonen.

Ik verheug me er zeer op jullie te verwelkomen in een schoon gepoetst Mosterdzaadje.

Zo na een zomerperiode is het altijd weer even inkomen. Voor het eerst sinds tijden hebben we weer samen met een ploegje vrijwilligers aan tafel gezeten om de post klaar te maken. Volgende week weer anderen die helpen met de schoonmaak. Patrick Hopper, de webmaster heeft de website klaar en Cor Muller ontfermde zich weer over het schrijven van de maandagenda’s. Huib is bereid de reserveringen te behandelen en Theo zorgt voor een gestemde vleugel. Bert Koning helpt al jaren met de inrichting van nieuwe exposities. Komende tijd hangen er de landschappen van Jan Hollenberg. En zo zijn nog veel meer mensen achter de schermen actief. Met elkaar houden we al bijna 40 jaar het meest unieke concertzaaltje in Nederland in stand. En niet te vergeten, de tekening van Emilia die ze al jaren voor de donateurs maakt. Ze geeft een mooi inkijkje in haar leven. Dol op paarden en met de viool is ze ook uiterst behendig. We gaan haar vast een keer horen.

P.S. Huib Wijders, de penningmeester is van 24 tot en met 28 augustus niet aanwezig. Die dagen kun je rustig je concerten bij hem reserveren, maar krijg je niet direct bevestiging.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.