vrijdag 29 oktober 2021 – 20.00 uur

Camadou met “Les belles chansons”
Carole Marie Doucet – zang
Dasha Beltiukova – fluit
Hans van Gelderen – gitaar
van klassiekers zoals Brel en Trenet tot werk uit eigen hand

Camadou

Camadou trioDasha Hans Carole

Op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur zal met Camadou ‘t Mosterdzaadue in de sfeer van het Franse chanson gedompeld worden. Het optreden van de Canadees-Santpoortse Carole Marie Doucet samen met fluitiste Dasha Beltiukova en gitarist Hans van Gelderen staat garant voor een avond vol weemoed en passie. Op het programma ‘Les Belles Chansons’ zitten de mooiste pareltjes uit haar eigen werk en klassiekers van o.a. Brel en Trenet. Carole weet op innemende manier het publiek voor zich te winnen. De fluitiste en gitarist zijn niet zo maar begeleiders maar weten naadloos en fantasievol op de sfeer en elkaar in te spelen.

Reacties zijn afgesloten.