Twee concerten en een kleutervoorstelling

Beste mensen,

Géén mondkapjes meer begreep ik, maar wél anderhalve meter afstand. Maar het grootste deel van ons publiek is al twee keer gevaccineerd. Kan die 1,5 meter dan niet tot de helft teruggebracht worden? Dat zou weer wat meer mensen een kans geven naar muziek te komen luisteren. Maar zonder bericht hierover uit Den Haag, wordt de verplichte afstand gehandhaafd.
Een muzikale kleutervoorstelling op zaterdagmiddag 26 juni om 15.00 uur door twee musici van het Epos-ensemble. Wat een kans om met je (klein)kind naar ‘t Mosterdzaadje te gaan en samen de avonturen van ‘Olifantje in het bos’ mee te kunnen maken.

Viool en Piano

Op vrijdag 25 juni om 20.00 uur treden op de violiste Emma Roijackers en de pianiste Riëtte Olthof. Twee jonge bijzonder getalenteerde musiciennes die een prachtig programma hebben samengesteld met Saint-Saëns (Introduction & rondo capriccioso), Schubert (een deel uit de Drei Klavierstücke), de nocturne van John Cage en tot slot de zeer geliefde sonate van César Franck.
Op het YouTube kanaal van ‘t Mosterdzaadje is een mooi voorproefje te zien en te beluisteren van deze gepassioneerde jonge musici.

Pianoduo Beth & Flo

Het pianoduo Beth & Flo dat op zondag 27 juni om 15.00 uur in ‘t Mosterdzaadje concert geeft, moet je echt een keer meegemaakt hebben. De twee pianistes, Elsbet Remijn en Claudette Verhulst maken van hun optreden een echte belevenis. Uitgevoerd worden drie fantasievolle karakterstukken: G. Gershwin – Rhapsody in Blue, C. Saint-Saëns – Danse Macabre en B. Smetana – De Moldau.
Elsbet Remijn en Claudette Verhulst leerden elkaar kennen in de klas van Rian de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden in 2014 hun Masterdiploma behaalden. Ze betreden de grote podia en op radio 4 hoor je ze regelmatig langskomen.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.