Tex Mex en Rachmaninov: voor ieder wat wils

Beste mensen,

Het 30 jarig jubileum van The Bayou Mosquitos, wordt gevierd met het uitbrengen van een cd in een fotoalbum. Abel de Lange en zijn ‘compadres’ zijn vrijdag 18 juni om 20.00 uur te gast. Een kleurrijke avond vol Americana, Tex Mex en Country.

Zaterdagmiddag 19 juni staat in het teken van Rachmaninov. De pianist Sergei Smirnov weet als geen ander deze muziek met hart en ziel te vertolken.
Voor de concerten van 20 juni en 22 juni volgt spoedig een aparte nieuwsbrief. Voor alle concerten op de website kan worden gereserveerd bij penningmeester@mosterdzaadje.nl
Voor het concert van zondag 13 juni zijn heden nog een paar stoelen vrij.

Jubileum concert van The Bayou Mosquitos

The Bayou Mosquitos is een Americana band uit Amsterdam die al 30 jaar met veel plezier grossiert in het Noord-Amerikaanse rootsmuziek erfgoed. Americana, Tex Mex, Cajun, Rhythm & Blues en Country. Op vrijdag 18 juni om 20.00 uur presenteren zij hun jubileum cd ‘Compadres’ die in een mooi fotoboek is gestoken. Een album met eigen songs en die van o.a. Allen Toussaint, Ry Cooder, The Band en John Prine. The Bayou Mosquitos bestaat uit: Abel de Lange: zang, slide-gitaar, Marius Bos: accordeon, piano, orgel, zang, Ad van Beusekom: staande bas en zang, Louis ter Burg: mandoline, dulcimer, shuitar.

Rachmaninov door Sergey Smirnov

Pianist Sergey Smirnov (Minskbrengt op zaterdag 19 juni om 15.00 uur een ode aan Sergey Rachmaninov (1873-1943) met een programma dat geheel aan hem is gewijd. De Russische ziel in deze muziek vindt weergaloos zijn vertolking in het spel van Sergey Smirnov. Uitgevoerd gaan worden Morceaux de fantaisie (1892), Prelude Op. 3, No. 2 (Cis sharp minor), Moments Мusicaux, Op.16 (1896) en Preludes.
Deze meesterpianist heeft tijdens de lockdown zich ingezet voor ‘t Mosterdzaadje om op vakkundige wijze audio en video opnames te maken voor het YouTube kanaal van ‘t Mosterdzaadje.
Ook is hij daarop zelf met een uitvoering van Rachmaninov te zien.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.