zaterdag 26 juni 2021 – 15.00 uur

Muzikale Kleutervoorstelling
‘Olifantje in het Bos’
Het Epos ensemble

Olifantje in het bos

Op zaterdagmiddag 26 juni om 15.00 uur verzorgt het Epos Ensemble in ‘t Mosterdzaadje een muzikale kindervoorstelling.

Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met twee musici van het Epos Ensemble maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee. In deze voorstelling bepalen de kinderen de loop van de voorstelling! Samen met het olifantje komen ze allerlei dieren tegen en worden ze gevraagd mee te zingen, spelen, tellen en noem maar op!

De voorstelling begint en eindigt met een klein gesprekje, juist voor de kinderen die nog niet zo vaak naar een live voorstelling zijn geweest. Zit je lekker? Heb je al eens een voorstelling gezien? Ken je deze instrumenten al? Durf je mee te zingen?

Reacties zijn afgesloten.