Een kwestie van lange adem

Maar wij zijn er klaar voor!

Beste mensen,

Toen in december de vaccins voor handen waren en er licht aan het einde van de tunnel werd gesignaleerd, gaf ik veel van de geannuleerde concerten een nieuwe datum. Lekker ver weg in maart en april…
Maar de tunnel is een stuk langer dan verwacht. Door de maandagenda van maart, boordevol mooie concerten, ging met bloedend hart een streep. Alle hoop gevestigd op april…maar nee dus. De eerste drie weken van april in elk geval niet.
Voor de musici, die zich zeer verheugden op hun optreden dat eindelijk wél uitgevoerd zou gaan worden, is de teleurstelling bijzonder groot.
Voor de meesten zit er dit seizoen geen datum meer in. Mei en Juni heb ik al helemaal vol staan, in de hoop dat…

Een kleine schrale troost is dat we de musici, die financieel het water tot de lippen reikt, een kleine vergoeding kunnen aanbieden. Hun dank is groot en die geef ik aan jullie door. Er is momenteel al meer dan 15.000 euro uit het coronafonds van ‘t Mosterdzaadje overgemaakt aan de gedupeerde musici.
De bodem van het potje is in zicht terwijl er nu nog veel méér concerten vergoed moeten worden.
Alle beetjes helpen. NL41RABO0145822036 t.b.v. coronafonds

Ondertussen is het YouTube kanaal : concertzaal ‘t MOSTERDZAADJE al veel keer bekeken en positief beoordeeld. Ik geef de link nog maar een keer door:
https://www.youtube.com/channel/UC7IUiZROfbjMnyHIjwLWFWg
Volgende week worden er weer nieuwe opnames gemaakt.

De ruimte in ’t Mosterdzaadje werd goed benut door een hele dag repetitie van het Nederlands Saxofoon Octet, dat daags erna ergens voor een opname verwacht werd. Zij brachten dit jaar met groot succes de cd uit met Canto Ostinato van Simeon te Holt.
Zoveel klankkleuren als er die dag klonken …

En dan maar hopen dat we gauw met elkaar een concert mogen beluisteren en dat daarmee de accu’s weer opgeladen kunnen worden. Alles staat in ‘t Mosterdzaadje klaar voor een veilige ontvangst, alle richtlijnen worden strak gehandhaafd. Je zou zeggen: er staat niets in de weg. Maar helaas.
Een kwestie van lange adem.
Tot ziens in ‘t Mosterdzaadje

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.