vrijdag 23 april 2021 – 20.00 uur

Helaas kan dit concert niet doorgaan
Muziek uit Tsjechië, Rusland en Belarus
Dasha Beltiukova – fluit
Vital Stahievitch – piano
Feld, Rachmaninov, Beltiukov

Dasha Beltiukova & Vital Stahievitch

Het concert dat de fluitiste Dasha Beltiukova en de pianist Vital Stahievitch op vrijdag 23 april om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje gaan verzorgen begint en eindigt in Belarus met het werk van Sergey Beltiukov. Beiden musici zijn daar geboren en getogen en kregen in Minsk hun muziekopleiding.

Verder op het programma Chopin (scherzo nr.3), Preludes nr. 1, 2 en 3 opus 23 van Rachmaninov en de Sonate voor fluit en piano Tsjechische componist Jindřich Feld. Dit programma is in heel goede handen .De uitvoerenden staan bekend om het topniveau waarop ze musiceren. Zij zullen de dansende, lyrische en mystieke elementen in deze muziek laten klinken zoals het bedoeld is.

Reacties zijn afgesloten.