Geduld

Beste mensen,

Namens de musici, heel veel dank voor het weer helpen aanvullen van het coronafonds. De vergoeding die we ze geven mag dan misschien niet meer dan een gebaar zijn, het wordt enorm gewaardeerd. We hebben heel veel moois moeten missen en het eind is nog niet in zicht.

Normaal gesproken was ik nu bezig met het schrijven van de donateursbrief, die dan met de maandagenda’s van maart en april met hulp van velen bij jullie thuis was bezorgd. Maar ik wacht nog even. Later in de maand komt er misschien wat meer zicht op de zaken.

Afwachten is nu het enige wat kan. Niet alleen voor ‘t Mosterdzaadje, maar voor ontzettend veel mensen die popelen om hun werk weer te kunnen voortzetten. Rust roest, althans dat merk ik bij mij zelf. De stok achter de deur ontbreekt en dan heb ik de neiging om alles wat nog wél kan en ook moet, voor me uit te schuiven. De onzekerheid werkt verlammend en maakt mij lui.

De agenda’s van maart en april zien er geweldig uit. Maart staat op de website. Nee, nog nergens voor reserveren. Zodra we zeker zijn van groen licht, gaan de knoppen op de website ook op groen.

Wat later volgen donateursbrief en agenda’s, mét de tekening van Emilia. Het schaatsen en sleeën hebben haar vast wel geïnspireerd. De winterse dagen waren in elk geval even welkome afwisseling.
Ik zie er naar uit om weer te beginnen, samen met elkaar naar muziek te luisteren. En dat dat op een veilige verantwoorde manier kan, weten we uit ervaring. Hoog tijd om de geest met muziek te vullen. De musici duimen dat ze voor ons mogen komen spelen. Laten we hopen dat het gauw weer kan.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.