Concerten tot 19 januari geannuleerd

‘Moedig Voorwaarts’ was het motto van de nieuwjaarskaart dit jaar.
Maar na het bekend worden van de nieuwe maatregelen, waaronder dus de sluiting van theaters en dus ook ‘t Mosterdzaadje, zakte de moed toch wel even in mijn schoenen.
Wéér concerten annuleren, acht stuks.

Treurig, de tóch al zo geplaagde musici die zich voorbereidden op hun concerten en daar reikhalzend naar uitzagen… het publiek dat op de concerten intekende en even in een andere sfeer gedompeld naar de muziek hadden willen komen luisteren. Wát een ongebruikt leeg Mosterdzaadje dat zo mooi was aangekleed voor de donkere dagen rond de Kerst.

We zullen het allemaal moeten missen.
Tot 19 januari mag er geen concert gegeven worden. De concerten waren bijna allemaal al volgeboekt. In overleg met Dasha Beltiukova en Huib Wijders wil ik proberen extra concerten te organiseren de komende maanden, zodat de gedupeerde musici toch niet voor niets al hun voorbereidingen hebben gedaan. Daar zullen de mensen die voor een bepaald concert intekenden en betaalden bericht over krijgen. Maar omdat het hele seizoen tot en met juni al volgeboekt is kan het even duren voordat een gecanceld concert een datum tussendoor kan krijgen.

Ik vind het voor allen en ook voor mijzelf echt heel spijtig. Het met elkaar meemaken van een concert heeft een heilzame werking op lichaam en geest. Hoop dat jullie je heil komende weken zullen vinden.
Laten we uitzien naar de prachtige concerten die er vanaf 22 januari weer gaan klinken.
Blijf gezond en houd moed.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Even een impressie van het Beethoven concert dat Patrick Hopper gaf op 29 november. Hij zou zijn Beethovenproject op 3 januari vervolgen. Zijn vuurwerk zal later klinken.

Reacties zijn afgesloten.