vrijdag 15 januari 2021 – 20.00 uur

Verplaatst naar vrijdag 21 mei
Delta Trio
Vera Kooper – piano
Gerard Spronk – viool
Irene Enzlin – cello
Dvořák, Ravel, Beethoven, maar ook Bach en Biber

Het Delta Trio ontving de Kersjesprijs 2020

Op vrijdag 15 januari om 20.00.uur is het Delta Pianotrio te gast in ‘t Mosterdzaadje. Net voor het einde van het jaar kregen Vera Kooper (piano), Gerard Spronk (viool) en Irene Enzlin (cello) de prestigieuze Kersjesprijs uitgereikt. Dat komen ze in Santpoort vieren met een Salonconcert.

Het wordt een Salontour – met afstand de intiemste concerten.

Met werken van o.a. : Bach, Biber, Beethoven, Tanguy, Dvořák en Ravel

We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie. Om Corona-besmettingen te voorkomen, moeten we afstand houden van elkaar. Veel mensen ervaren een gevoel van eenzaamheid en de verstoring van het normale leven maakt onzeker. Muziek kan de anderhalve meter afstand veilig overbruggen en toch een gevoel geven van verbondenheid, contact en communicatie. In dit Salonconcert spelen we werken voor verschillende bezettingen, solo, duo en trio, en van componisten uit verschillende tijden die voor ons relateren aan thema’s als eenzaamheid, onzekerheid, maar ook verbondenheid, troost en schoonheid”, aldus Vera Kooper.

Ze maakten dit concert concept speciaal voor het prins Bernhard Culuurfonds.

Reacties zijn afgesloten.