concerten van 20, 21 en 22 november

We mogen weer DOOR!
Van de vier geannuleerde concerten hebben inmiddels twee een nieuwe datum. Tot grote vreugde van uitvoerenden en publiek. Na al het geschuif en geregel ben ik zelf echt toe aan een goed stuk levende muziek. De capaciteit van ‘t Mosterdzaadje is te klein om iedereen die inboekt een plek te geven. Huib Wijders hanteert de regel: wie eerst haalt, eerst maalt. Hij heeft er een dagtaak bij. De november concerten zijn al vol. In december staan wat nieuwe concerten op de agenda. Als je op de website onder concertagenda kijkt dan zie je al direct bij welk concert er een groene knop is. Daar zijn dan nog plekken vrij. Dat ik tóch de concerten meld is om te laten zien wat u spijtig heeft gemist. Maar ook om wellicht de muziek die Sergey Smirnov zondag gaat spelen op te zoeken en zo toch kennis te maken met een voor in ‘t Mosterdzaadje nieuwe componist.

Ode aan Ramses Shaffy

Vrijdag 20 november om 20.00 uur en zaterdag 21 november om 15.00 uur brengen Fredie Kuiper en Jorick Jochems hun voorstelling “Ramses in Vogelvlucht”.
Beide voorstellingen zijn al vol geboekt.

Muziek als morele ondersteuning voor de demonstranten in Belarus

Zondag 22 november om 15.00 uur speelt de pianist Sergey Smirnov (Minsk) de muziek van Frederic Rzewski. Deze componist schreef 36 variaties op een Chileens strijdlied. “¡El pueblo unido jamás será vencido!”: ‘Het verenigde volk zal nooit worden verslagen!’. Smirnov geeft hier een muzikale steunbetuiging aan de demonstranten in Belarus die ondanks alles nog de moed hebben om de straat op te gaan.
Voor dit concert zijn geen stoelen meer vrij.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.