Concerten tot 20 november afgelast

Het was hopen op een wonder. Hopen dat ‘t Mosterdzaadje, net als alle podia, niet door nieuwe maatregelen getroffen zou worden. Onzekerheid bij musici. Verlammend om te moeten constateren dat een optreden niet doorgaat. Vaak het eerste optreden weer na maanden niet voor publiek gespeeld te hebben. Klaar voor de start, maar niet af. Wat een veerkracht moet je hebben om dóór te kunnen gaan. Dóórgaan met het brengen van kunst, het willen delen van talent. De luisteraars willen meenemen in een wereld van klank die het hoofd vrij maakt van benauwende gedachten. Muziek het beste medicijn.
In overleg met bestuur én musici gaan we zien of de gecancelde concerten tóch van start kunnen gaan op een later tijdstip na de verplichte sluiting die hopelijk niet langer gaat duren dan twee weken. Dat kunnen andere dagen als de gebruikelijke vrijdag en zondag worden.
Daarover komt later meer nieuws. Het reeds betaalde kaartje blijft dan geldig. Net als bij de sluiting in maart zullen we, als er geen mouw aan te passen is, de musici wél uitbetalen.
Zonder tegenbericht zullen wij dán uw betaling voor het concert gebruiken voor de gedupeerde musici. Tegenbericht sturen naar penningmeester@mosterdzaadje.nl
Oók het mailadres voor reserveringen. Zie ook www.mosterdzaadje.nl voor de concerten in december.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.