vrijdag 4 december 2020 – 20.00 uur

Tijdloos
Marjolein Meijers – Marjolein Meijers – zang, bas, gitaar banjo
Walter Kuipers – viool, mandoline, bouzouki, doedelzak
Onno Kuipers – accordeon, trekzak, gitaar
een Rotterdamse twist aan Ierse, Zweedse, Bulgaarse en Hongaarse muziek

Marjolein Meijers speelt Tijdloos

Marjolein Meijers
foto: Pieter van der Meer

U mag ‘uw schoen komen zetten’ in ‘t Mosterdzaadje op vrijdag 4 december om 20.00 uur. Wie weet zingt Marjolein Meijers voor u de liedjes die u hoopt te horen. Samen met haar vaste begeleiders Onno en Walter Kuipers brengt ze het programma Tijdloos. Marjolein pakt uit met liedjes die je bij de strot grijpen. Schoon van eenvoud. Hilarisch herkenbaar, maar zeker niet alleen lollig.
Marjolein Meijers weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zonder zich te vertillen aan de “zwaarte van het leven”.

Tijdloos geeft een Rotterdamse twist aan Ierse, Zweedse, Bulgaarse en Hongaarse muziek. Met instrumentele begeleiding van topniveau.

Voorproeven? https://youtu.be/TFBnbhHW_9k

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. Bekendheid verwierf zij vooral met de Berini’s. Maar een grote schare fans volgt haar nog steeds trouw. En terecht. Dit verbazingwekkend muzikale trio weet alle emoties bij het publiek aan te spreken. Met onvervalste Rotterdamse tongval praat Marjolein haar muziek aan elkaar. Het is vaak een persoonlijke reis door haar leven. Samen met de broers Walter en Onno Kuipers, super instrumentalisten, zet ze een programma neer waarin vrolijkheid, verdriet, uitzinnigheid en verbazing zich in een recordtempo afwisselen. Marjolein Meijers (zang, bas, gitaar banjo), Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki, doedelzak) en Onno Kuipers (accordeon, trekzak, gitaar) vormen samen een wereldband die bruist, zindert, lacht en ontroert.

Reacties zijn afgesloten.