EXPOSITIE november/december 2020

Schilderijen van Theo de Graaff

Expositie Theo de Graaff in ‘t Mosterdzaadje

Toen vier jaar geleden de Santpoortse kunstschilder Theo de Graaff in ‘t Mosterdzaadje voor het eerst zijn werk tentoonstelde was het wel even wennen voor het publiek aan de kleurige expressieve werken die hij had opgehangen.

Zijn schilderijen voegden zich steeds meer in de ruimte. Opnieuw nu een expositie van Theo de Graaff. Van 30 oktober tot en met 26 december zullen zijn schilderijen in ‘t Mosterdzaadje te zien zijn.

In het voormalige Witte Theater is zijn atelier gevestigd. Dat biedt hem de ruimte waarin hij zich volop verder kan ontwikkelen. Hij experimenteert met nieuwe kleuren, onderwerpen en vlakverdelingen. Mensen en dieren blijven hem boeien. En dat is te zien voor en na afloop van de concerten.

Reacties zijn afgesloten.