vrijdag 27 november 2020 – 20.00 uur

Gewijzigd programma!
Het Nederlands Saxofoonkwartet
David Cristobal Litago – sopraansaxofoon
Dineke Nauta – altsaxofoon
Tom Sanderman – tenorsaxofoon
Juan Manuel Dominguez – baritonsaxofoon
o.a. composities van Philip Glass en Sara Neutkens

Op vrijdag 27 november om 20.00 uur speelt het Nederlands Saxofoon Kwartet in ‘t Mosterdzaadje.

Eigenlijk had het Anemos kwartet uit België zullen optreden, maar reisbeperking gooide tot hun spijt roet in het eten. Het Nederlands Saxofoon Kwartet is heel gelukkig met dit concert. Zij hadden zullen optreden tijdens November Music. Laatst waren ze te gast bij Podium Witteman met het stuk September van de componist Sarah Neutkens. Het kwartet maakt deel uit van het Nederlands Saxofoon Octet. Zij kwamen veel in het nieuws door de CD opname van Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Op het programma dit concert wordt o.a. composities van Philip Glass en Sara Neutkens.

De uitvoerenden zijn: Sopraan Saxofoon: David Cristobal Litago, Alt Saxofoon: Dineke Nauta, Tenor Saxofoon: Tom Sanderman, Bariton Saxofoon: Juan Manuel Dominguez.

Reacties zijn afgesloten.