vrijdag 18 september 2020 – 20.00 uur

Camadou
Carole Marie Doucet – zang
Dasha Beltiukova – fluit
Hans van Gelderen – gitaar
Franse Chansons

Voyage en septembre

Op vrijdag 18 september om 20.00 uur wordt in ‘t Mosterdzaadje de herfst uitgezwaaid met Camadou en het programma ‘Voyage en septembre’.

Chansonnière Carole Marie Doucet, Canadese van geboorte maar al erg lang woonachtig in Nederland, weet subliem de sfeer van het Franstalige lied neer te zetten werkt samen met top instrumentalisten: de fluitiste Dasha Beltiukova en de gitarist Hans van Gelderen.

Ze laten ons de nostalgie van de herfst proeven in mooie chansons waar het goed bij wegdromen is. Afgewisseld met sfeervolle instrumentale muziek. Camadou waagt zich eveneens aan een fluit duet en Hans van Gelderen brengt eigen gitaar compositie. Het wordt een levendig programma met veel Franse klanken en nieuwe verrassende elementen.

Reacties zijn afgesloten.