Concert van vrijdag 3 juli is volgeboekt!

Beste mensen,

Pianiste Regina Albrink die op vrijdag 3 juli een recital in ‘t Mosterdzaadje verzorgt hoeft niet bang te zijn dat mensen haar niet willen horen. Helaas vissen veel liefhebbers achter het net. Dat vind ik dus heel erg spijtig. Waar ik anders nog wel een krukje of klapstoeltje neer kon zetten, zal ik daar nu van af moeten zien. Ook al mogen er per 1 juli 100 mensen bij elkaar, in ‘t Mosterdzaadje worden dat er dan toch niet meer dan nu mogelijk is. Bij mooi weer kunnen er wat stoelen buiten staan en vanwege alle open ramen zal daar ook de muziek te volgen zijn. Maar het is en blijft behelpen.

Misschien dat een paar van deze foto’s van de cellist Joachim Eijlander, gemaakt op het concert van 28 juni duidelijk maken wat een musicus overbrengt op zijn gehoor.
De wisselwerking tussen publiek en uitvoerenden blijft een haast niet onder woorden uit te drukken ervaring.
Een belevenis, die je iedereen zou willen laten meemaken.

Wat deze juni concerten mij in elk geval duidelijk maakte, is dat de positieve uitwerking van het meemaken van een muziekuitvoering, echt heel groot is. Daarom ga ik voor iedereen die dat ook zo beleeft en voor de musici die niets liever willen, werken aan een nieuw seizoen vol mooie concerten. Dank ben ik verschuldigd aan Huib Wijders die de taak op zich heeft genomen voor het reserveren. Wellicht zoals het ook in september nog zal gaan.
De donateurs ontvangen in augustus een brief en de maandagenda’s. Misschien is het en idee deze onmisbare dragers van ‘t Mosterdzaadje als eersten in te laten tekenen. Het bestuur steekt binnenkort de koppen bij elkaar en ik hou jullie op de hoogte.
Goede zomer gewenst, gezondheid en blijf in beweging

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.