Laatste extra zomerconcert

Beste mensen,

Op vrijdag 3 juli om 20.00 uur zal de pianiste Regina Albrink het slotakkoord brengen in ‘t Mosterdzaadje.
Deze befaamde pianiste heeft een oorstrelend programma uitgezocht met Beethoven (Mondschein), Schubert (Impromptus) en Chopin (Berceuse en Grande Valse Brillante).
Op de geheel van nieuw mechaniek voorziene vleugel, die mooier klinkt dan ooit, zal het een indrukwekkend concert worden.
Nog steeds kunnen er in ‘t Mosterdzaadje, ondanks versoepelingen, niet méér mensen binnen. Het blijft dus reserveren via de mail van Huib Wijders: penningmeester@mosterdzaadje.nl
Hij behandelt de mails op volgorde van binnenkomst.

Regina Albrink

Over haar traditionele Kerstconcert in het Concertgebouw schreef een recensent: “Topconcert, parelend, fijnzinnig, helder en zo doorzichtig als glas. Regina is een integer musicus die de gedachte achter de geschreven noten via het hart laat spreken en daarom het publiek zo bijzonder raakt”.
Haar Kerstrecital komt zij tegen die tijd in ‘t Mosterdzaadje try-outen. En dan is het zeer te hopen dat er meer mensen van haar spel mogen kunnen genieten.
Verder vooruitblikkend kan ik melden dat op zondag 6 september de Londense pianist James Lisney traditiegetrouw het nieuwe seizoen komt openen.
Tot zover wens ik jullie allemaal een goede tijd, blijf gezond en houdt goede moed.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.