Concert 28 juni met Joachim Eijlander

Beste mensen,

Na het concert van afgelopen zondag peilde ik het publiek. Zal ik nóg een zondag concert volgende week inzetten? Een enthousiaste reactie. En omdat ‘t Mosterdzaadje er toch staat, met sinds vorige week de mooiste vleugel die je kunt bedenken, boekte ik meteen een extra zomerconcert.

Joachim Eijlander

Op zondag 28 juni om 15.00 uur zal de cellist Joachim Eijlander zijn optreden maken. Deze spraakmakende en succesvolle cellist komt samen met de uit Slovenië afkomstige pianist Gregor Dešman. Hij studeerde onlangs af bij Naum Grubert in Den Haag en Joachim vindt het een groot feest om met hem samen te spelen. ‘Zo’n zin in, Paula’, liet hij me direct weten.

Op het programma staan de volgende componisten, waarvan voor mij de meesten nieuw, en des te spannender: Caspar Cassadó, Ahmed Saygun, Sulkan Tsintsadze. Maar ook Johann Sebastiaan Bach.

Joachim zit nu als Conservatoriumdocent dik in de online eindexamens, maar dat er een programma toelichting komt, weet ik wel zeker. Het belooft weer veel goeds.

Reserveren via penningmeester@mosterdzaadje.nl
Dat is Huib Wijders, die al het reserveringswerk doet.
Geef aan of je met meerderen uit één huishouden komt of alleen.
Indien er onverhoopt geen gebruik wordt gemaakt van de reservering laat het dan op tijd weten.
Huib is vanaf dinsdag een paar dagen weg van huis. Hij zal de aanvragen per binnenkomst behandelen. In elk geval vrijdag krijg je bevestiging met de nodige uitleg in verband met de coronamaatregelen. Laat het je niet weerhouden. De sfeer in ’t Mosterdzaadje is gewoon erg goed, ook met alle beperkingen.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.