vrijdag 19 juni 2020 – 20.00 uur

Viool en Piano
Robert Cekov – viool
Wouter Harbers – piano

reserveren uitsluitend via penningmeester@mosterdzaadje.nl — vol is vol!

Geen dag zonder…

Bach! Welke muziekliefhebber is er nou niet dol op? Violist Robert Cekov en pianist Wouter Harbers vormen al jaren een duo, maar gaven niet eerder Bach-concerten. Want ja, je moet wel lef hebben muziek van deze grootste componist aller tijden live uit te voeren.

Maar nu is het moment daar, op vrijdagavond 19 juni om 20.00 uur delen ze graag hun passie voor de barokke grootmeester. Zowel in solo’s als samen laten ze de viool en de vleugel dansen, zingen, bidden en huilen. Kom meegenieten, in de op voorschriften afgemeten afstand, toch intieme concertzaal van ’t Mosterdzaadje!

Wouter Harbers (1986)
Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers. Liefhebbers van klassieke muziek maar juist ook mensen die nog nooit in Het Concertgebouw geweest zijn, trakteert hij op de mooiste muziek ter wereld.
Wouter debuteerde recent in Het Concertgebouw in een uitverkochte Kleine Zaal. Hij liet zich op hoog niveau scholen bij Wibi Soerjadi en tijdens masterclasses in Oxford, waarvoor hij uit een internationale groep pianisten geselecteerd werd. Ook bracht Wouter vier albums uit. Naast pianospelen dirigeert hij. Zo stond hij op de bok bij Händels Messiah en Ein Deutsches Requiem van Brahms. Als pianist speelde Wouter diverse pianoconcerto’s, waaronder bijna tien keer Chopins Eerste.

Robert Cekov
De violist Robert Cekov (Macedonië) begon zijn muziekcarrière in het voormalig Joegoslavië waar hij vele prijzen won. In 1996 behaalt hij in Rotterdam bij Olga Martinova zijn diploma Uitvoerend Musicus en wordt hij eerste violist van het Ballet Orkest. Robert Cekov speelt in vele ensembles o.a. met pianist Jan Mulder. Ook de wereldmuziek is één van zijn specialisaties. Regelmatig is hij als solist bij het Macedonische Philharmonisch Orkest te gast. Met de pianist Wouter Harbers maakte hij het pianoalbum ‘Romance’.

Ab Nieuwdorp, presentator ‘Muziek aan tafel’, Radio 4:
“Een nieuwe ster aan het pianofirmament!”

Reacties zijn afgesloten.