Het wordt een hele puzzel!

Beste vrienden,

Ik hoop dat jullie deze tijd goed doorstaan. Het is verbazend hoe snel de gewoonste zaken niet meer bestaan en het ongewone afstand houden het leven nu bepaald. Ontwrichtend voor alles waar mensen met elkaar de sfeer maken.
Verrassend, haast uit een andere wereld, kreeg ik een filmpje opgestuurd van het concert vorig jaar in ’t Mosterdzaadje. De toegift van Nouvelle Philharmonie bij het slotconcert. De violist van het trio verruilde als uitsmijter zijn viool voor de gitaar. En op het filmpje is te zien hoe enthousiast het publiek reageert.

Wanneer kunnen we weer op deze manier gezamenlijk iets beleven?
Eén ding is zeker. In september is de Bechstein mooier van klank dan ooit. Theo, de stemmer had vorig jaar al een groot onderhoud voorgesteld. De stille tijd nu, wordt gebruikt om het instrument helemaal onder handen te nemen. Dat gebeurt bij de firma Andriessen in samenwerking met Theo. Voorlopig staat er een ook niet verkeerde Pleyel in de zaal. Er wordt nog gemusiceerd in ‘t Mosterdzaadje. Opnames, o.a. voor eindexamens, repetities en als studieruimte voor musici die dat thuis niet kunnen.

Vanavond is de persconferentie waarin het laatste nieuws over de maatregelen en het Corona-virus.
Vooruitlopend daarop ben ik bezig geweest met het bestuur een zaal indeling te maken. Ik wilde echtparen naast elkaar, maar dat kan een boete van 4000 euro opleveren…
Wij puzzelen nog even op hoe we met de goede protocollen 1 juni kunnen beginnen.
Daarvan houden we je jullie op de hoogte.
Kijk nog even naar het filmpje en beleef de goeie ouwe tijd.
Blijf overeind en laat in alle rust en ontspanning die er voor velen is nu, ‘t Mosterdzaadje niet uit je systeem glippen.

Met vriendelijke groeten,
Paula Blom

Reacties zijn afgesloten.