zondag 7 juni 2020 – 15.00 uur

SLOTCONCERT
Trio Carrousel

Dasha Beltiukova – fluit
Isabella Lediakova – cello
Hans van Gelderen – gitaar

reserveren uitsluitend via e-mail (zie bericht) — vol is vol!

Drie bekende namen uit de Nederlandse muziekwereld: fluitiste Dasha Beltiukova, celliste Isabella Lediakova en gitarist Hans van Gelderen. Drie musici uit verschillende landen, bundelden hun talent in een trio dat in de bezetting van van fluit, cello en gitaar, een keur aan klanken laat wervelen.

Muziek die als in een tegen de klok draaiend carrousel de klankkleuren voorbij laat trekken. Zingende snaren en magische fluit. Composities van Beethoven, Pärt en Piazzolla. Choro’s, een première en zigeunermuziek. Gespeeld wordt als trio, maar ook in combinatie van cello-gitaar, fluit-cello en fluit-gitaar. Alle werken werd door de musici zelf gearrangeerd.

Reserveren verplicht uitsluitend via penningmeester@mosterdzaadje.nl — vol is vol!

Reacties zijn afgesloten.