zondag 19 april 2020 – 15.00 uur

DIT CONCERT VERVALT HELAAS

Gypsy, Flamenco en Sefardisch
Manito & Monica Coronado
Monica – zang
Manito – gitaar
gepassioneerde Spaanstalige liederen uit Zuid-Amerika en Spanje

Spaans lenteconcert in ’t Mosterdzaadje

Mónica en Manito

Op zondag 19 april om 15.00 uur gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsy flamenco gitarist Manito een Spaans lenteconcert geven in ‘t Mosterdzaadje. Deze warmbloedige voorstelling is ‘Concierto Primavera’ genaamd. De luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Mónica en Manito in 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Hij weet met zijn temperamentvolle spel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een live optreden van dit tweetal is altijd puur en vol emotie. Het publiek waant zich even in een Spanje.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant.

Het gitaarspel van Manito is rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Reacties zijn afgesloten.