zondag 22 maart 2020 – 15.00 uur

DIT CONCERT VERVALT HELAAS

‘Simpel mooi bestaan’
Marjolein Meijers – zang, contrabas, gitaar
Walter Kuipers – zang, viool, mandoline, doedelzak
Onno kuipers – zang, accordeon, trekzak
Ierse, folk, Americana, Balkan, eigen liedjes en smeuïge ware verhalen

Marjolein Meijers met ‘Simpel mooi bestaan’

Marjolein Meijers blijft ‘t Mosterdzaadje trouw en komt samen met haar vaste begeleiders Onno en Walter Kuipers op zondag 22 maart om 15.00 uur een optreden verzorgen. Iers, Folk, Americana, Balkan en eigen liedjes en smeuïge verhalen.

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. Bekendheid verwierf zij vooral met de Berini’s. Maar een grote schare fans volgt haar nog steeds trouw. En terecht. Dit verbazingwekkend muzikale trio weet alle emoties bij het publiek aan te spreken. Met onvervalste Rotterdamse tongval praat Marjolein haar muziek aan elkaar. Met het programma ‘Simpel Mooi Bestaan’ (de titel van een van haar mooie liedjes) , maakt ze een persoonlijke reis door haar leven. Samen met de broers Walter en Onno Kuipers, super instrumentalisten, zet ze een programma neer waarin vrolijkheid, verdriet, uitzinnigheid en verbazing zich in een recordtempo afwisselen. Marjolein Meijers (zang, bas, gitaar banjo ), Walter Kuipers (viool, mandoline, bouzouki, doedelzak) en Onno Kuipers ( accordeon, trekzak, gitaar ) vormen samen een wereldband die bruist, zindert, lacht en ontroert.

Reacties zijn afgesloten.