zondag 26 januari 2020 – 15.00 uur

Let op: programmawijziging!
Dasha Beltiukova – fluit
Aksana Stahievitch – piano
De Falla, Albéniz, Tsjaikovsky, Debussy en Beltiukov

Aksana Stahievitch en Dasha Beltiukova

Dasha Beltiukova in Bosbeek
foto: Julia Koerdjukova

Op zondag 26 januari om 15.00 uur zou het pianistenechtpaar Beltiukov uit Minsk overkomen maar dat kon op het laatste moment niet doorgaan. De fluitiste Daha Beltiukova speelt nu in plaats van met haar ouders, samen met de pianiste Aksana Stahievitch.

Aksana Stahievitch

Zij soleert in de prachtige seizoenen van Tsjaikovsky en de sfeervolle Estampes van Debussy.

Dasha maakte een bewerking voor fluit en piano van ‘Granada’ uit Suite Española van Albeniz en Suite populaire Espagnole van De Falla. Hiermee treedt ze in de voetsporen van heer vader die ook buiten Wit-Rusland een geliefd componist is.

Reacties zijn afgesloten.