vrijdag 29 november 2019 – 20.00 uur

Camadou met ‘Voyage’
Carole Marie Doucet – zang
Dasha Beltiukova – fluit
Hans van Gelderen – gitaar
van Franse chanson naar Zuid-Amerikaanse tango
met in het voorprogramma Olivia en Emilia Reiding

Camadou met ‘Voyage’

Camadou: Dasha, Hans en Carole

Jaarlijks is Camadou een terugkerend muziek feest waarin het Franse Chanson centraal staat. Op vrijdag 29 november om 20.00 uur zijn ze te gast met het programma ‘Voyage’. Carole Marie Doucet, Canadese van geboorte maar al erg lang woonachtig in Nederland, weet subliem de sfeer van het Franstalige lied neer te zetten. Met haar zijn de topfluitiste Dasha Beltiukova en de klassiekgeschoolde maar in alle genres thuis, gitarist Hans van Gelderen.

De reis gaat van het mooie klassieke Franse chansons naar de troostrijke muziek uit Zuid-Amerika. Muziek is een reismoment door de verbeelding, door de zintuigen. “Als u ‘ Libertango’ en ‘Oblivion’ in de Franse versie ‘J’oublie’ van Piazzolla hoort, heeft u al heel ver gereisd op uw stoel” aldus Carole. “De rode draad is muziek in zijn meest pure vorm”. En met haar musici heeft ze al tien jaar precies de juiste kleur en het unieke geluid. Hun samenwerking is er een van plezier en ontdekken. In een kort voorprogramma zorgen de zusjes Olivia (piano)en Emilia Reiding(viool) voor een spannende muzikale belevenis.

Reacties zijn afgesloten.