zondag 6 oktober 2019 – 15.00 uur

Pianorecital
Lieselotte van Tol
Bach, Chopin, Poulenc, Beethoven

Lieselotte van Tol, een wiskundig pianotalent

Zondag 6 oktober om 15.00 uur is de pianiste Lieselotte van Tol in ‘t Mosterdzaadje te beluisteren. Zij voert werk uit van Poulenc, Fanny Mendelssohn, J.S. Bach, Chopin, Brahms en Beethoven.

“Ik wil graag een programma met afwisselende stijlen laten horen. Barok, klassiek, romantiek en impressionisme. De stukken die ik speel op het programma liggen mij nauw aan het hart. Noemenswaardig is het onbekende Mélancholie van Poulenc en de Six Mélodies van Fanny Mendelssohn, de zuster van. Het programma is verrassend, warm, kleurrijk. Heerlijk om bij weg te dromen”, aldus Lieselotte van Tol.

Na eerst haar studie Technische Wiskunde voltooid te hebben, die ze combineerde met een studie aan het Conservatorium in Den Haag, koos ze verder voor haar pianostudie. Zij studeerde in 2019 cum laude af in Rotterdam. Aan hetzelfde conservatorium bereid zij zich nu op haar Masterdiploma voor bij Stéphane De May.

www.lieselottevantol.nl

Reacties zijn afgesloten.