Beth & Flo in de Dorpskerk

Dorpsfeestconcert zondag 28 juli 2019 – 12.00 uur

Beth & Flo

Het dorpsfeestconcert vindt plaats op zondag 28 juli om 12.00 uur in de Dorpskerk in Santpoort-Noord. Een evenement in het kader van het dorpsfeest dat georganiseerdheid wordt door de Harddraverijvereniging in samenwerking met ‘t Mosterdzaadje. Dit concert wordt gegeven door het pianoduo Beth & Flo.
Virtuoos, verbluffende muzikaal en eigenwijs. Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Klassieke muziek in een niet-klassiek concert, dát zijn Beth & Flo. Afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, houdt hun optreden nu het midden tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma. Maar vergis je niet – Beth & Flo zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Dat zijn ze zelf ook: bloedserieus in hun missie om klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Voor het Dorpsfeest in Santpoort spelen Beth & Flo een speciaal programma dat raakvlakken zal hebben met het thema van dit jaar: Royal Ascot. De organisatie hoopt dat het publiek zich dan ook in Royal Ascot kleding gestoken heeft.

Na afloop is er collecte in de hoge hoed van de bestuursleden van de Harddraverij.

Beth & Flo hebben hun muziek te koop op een USB stick in de vorm van een vleugel.

Vanaf 20 juli 2019 gratis kaarten ophalen bij Booy Optiek (Hoofdstraat 166) en Nieuwland&Aarts (Bloemendaalsestraatweg 127).

Dorpskerk, Burgemeester Enschedelaan 67, Santpoort Noord

Zaal open 11.30 uur.

Reacties zijn afgesloten.