vrijdag 20 september 2019 – 20.00 uur

Gitaar Duo
Wolf Martini & Joost Zoeteman
Django Reinhardt, Stevie Wonder, Duke Ellington en eigen composities

Wolf Martini & Joost Zoeteman in ‘t Mosterdzaadje

“So much guitar” heet het concertprogramma dat Wolf Martini en Joost Zoeteman op vrijdag 20 september om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje komen uitvoeren.

Deze twee bekende gitaristen nemen u mee in de veelzijdige wereld van de gitaar. Verschillende soorten gitaren en stijlen komen aanbod zoals; van Django Reinhardt tot de Beegees, en van Kenny Burrell tot Stevie Wonder. Naast het spelen vertellen Wolf en Joost over de achtergrond van de gitaar en de gespeelde stukken. Het speelplezier werkt aanstekelijk en de muzikale lat ligt hoog.

Wolf Martini

Met Denise Jannah speelde hij op het North Sea Jazzfestival, Azerbijdjan Jazzfestival en Joy of Jazz Festival, in Zuid-Afrika. Ook toerde hij met haar in Indonesië en Zuid-Afrika. Met het duo Hartog en Martini was hij voorprogramma voor Tuck and Patti en speelde hij op radio en TV.

Wolf Martini is afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium/ Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. Zijn diversiteit ontwikkelde hij ondermeer door optredens met Rita Reys, maar ook door theatertournees met soul-revue Big, Black & Beautiful en pop-soul-zangeres Ruth Jacott. Hij is onder andere te horen op CD’s van Mathilde Santing, Deborah J.Carter en Dana Winner met het Metropole Orkest. Zijn optredens in de Pop-muziek reiken van Candy Dulfer tot George Baker en Edsilia Rombley.

Joost Zoeteman

Joost Zoeteman keeps the great tradition of modern jazz guitar alive and well. His playing keeps up with the high standards of the greatest, and at the same time brings a fresh sound and approach to this rich history”.

Dit schreef de bekende Amerikaanse gitarist Roni Ben Hur naar aanleiding van Joost zijn verschenen album.

Joost is bekend van onder meer verschillende tournees met de bekende Tchavolo Schmitt en de familie Rosenberg.Ook opende hij in het verleden het North Sea Jazz Festival en deelde het podium onder andere met de internationaal gelouterde musici Nilson Matta, Nancy Marano, en natuurlijk Tchavolo Scmitt.

Reacties zijn afgesloten.