vrijdag 31 mei 2002 – 20.15 uur

PIANORECITAL
Wim Leising
Debussy, Beethoven, Liszt

Wim Leising

Op vrijdagavond 31 mei om 20.15 uur is de Haarlemse pianist Wim Leising te gast in ’t Mosterdzaadje. Hij heeft een prachtig programma samengesteld met werken van Debussy, Liszt en Beethoven.

Wim Leising studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam, waaraan hij thans al jaren verbonden is als docent bijvak piano. Daarnaast heeft hij drie koren onder zijn leiding. Het operakoor uit Zeist, het operette koor uit Alkmaar en het Spaarndams Gemengd Koor. Met laatst genoemde koor wordt op 8 juni op de Kolk in Spaarndam het muziekstuk “Schipbreuk” van Johan Wagenaar uitgevoerd. En of hij daar al niet zijn handen vol aan heeft is hij regelmatig te beluisteren in kamermuziekensembles, maar als klap op de vuurpijl nu ook als solist.

Reacties zijn afgesloten.