zondag 26 mei 2002 – 15.00 uur

CELLO EN PIANO
Isabella Lediakova – cello
Jaap Brackman – piano
Brahms

Cello en Piano

Twee totaal verschillende sonates van Johannes Brahms staan op het programma dat de celliste Isabella Lediakova en de pianist Jaap Brackman op zondag 26 mei om 15.00 uur in ’t Mosterdzaadje ten gehore gaan brengen. Voor de pauze Opus 38 van een jonge Brahms en na de pauze Opus 99 dat zich laat beluisteren als een levensverhaal met dramatisch tintje.

Isabella Lediakova en Jaap Brackman

Het duo Lediakova en Brackman hebben in hun ruim vijf jarige samenwerking een rijk repertoire opgebouwd dat regelmatig op de podia in Nederland te horen is. Zelfs een programma waarbij het publiek een keuze mag maken uit hun grote aanbod. Het succes van dit door het publiek geliefde duo ligt in hun hartstochtelijk samenspel. Hun plezier in het maken van mooie muziek en het willen delen daarvan met anderen.
Isabella Lediakova is afkomstig uit Georgië waar zij celliste van formaat was. Door oorlogsomstandigheden gevlucht en hier in Nederland vol overgave de draad weer opgepakt. Met haar prachtige spel en haar charmante wijze waarop ze in het Nederlands het publiek toespreekt verovert ze ieders hart. In Jaap Brackman heeft zij een pianist gevonden die muzikaal naadloos op haar weet aan te sluiten. Het belooft weer een groot feest te worden.

Reacties zijn afgesloten.