vrijdag 24 oktober 2003 – 20.15 uur

VIOOL EN PIANO
Sanja Danis – piano
Alexander Baev – viool
Chopin (pianosolo), Bach (vioolsolo), Beethovens Kreutzersonate

Familie Baev Concert

familie Baev

Vrijdag 24 oktober om 20.15 uur treedt de buitengewoon muzikale familie Baev op in ’t Mosterdzaadje. Alexander Baev- viool, Sanja Danis-piano en dochter Lara – viool.

Zij hebben een prachtig programma samengesteld waarin Lara (14 jaar) zich op de Heksendans van Paganini stort, vader vol toewijding de 1e sonate van Bach speelt en Sanja de Fantasie van Chopin vertolkt. Na de pauze het absolute meesterwerk van Beethoven: de Kreutzersonate. Een programma waarin alle virtuositeit, muzikaliteit en techniek optimaal in tot uiting komt.
Alexander Baev, opgeleid in Moskou is thans concertmeester van het Radio Symphonieorkest. Zijn vrouw Sanja heeft in Sarajevo een indrukwekkende loopbaan als concertpianiste gemaakt en in Nederland de draad weer opgepakt. Van haar is in Nederland een prachtige CD uitgegeven die te koop is bij het concert. Hun dochter Lara speelt zowel piano als viool, maar voor vioollessen bezoekt zij de vooropleiding van het Conservatorium in Utrecht. Een hartveroverende en vooral virtuoze familie die na eerdere optredens in ’t Mosterdzaadje een fanclub hebben opgebouwd in Santpoort die naar hun optreden uitzien.

Reacties zijn afgesloten.