EXPOSITIE april 2004

leden van Studio Artistiek

Zondagsschilders in ’t Mosterdzaadje

Schilderij van Nan Oling

Ze zijn al 25 jaar lid van Studio Artistiek, schilderen elke dinsdagavond onder leiding van Sjak Janssen. Drie dames die hun werk wel eens in ’t Mosterdzaadje willen laten zien. Het zijn Nan Oling, Philomene Wenders en Nel Landzaad. Zij zorgen voor de expositie in de maand april. Op vrijdag 2 april, na afloop van het concert zal de tentoonstelling beklonken worden.

Schilderij van Nel Landzaad

In Studio Artistiek aan de Kleine Houtweg in een locatie van de Eglantier komen verdeeld over de week zo’n 75 mensen schilderen. Vrouwen en mannen in de leeftijd van 35 tot 85 jaar. Zij leren er met diverse technieken werken en trekken in de zomer onder leiding van hun docent naar pittoreske plekjes als Elswout of de Ruïne van Brederode.

Schilderij van Philomene Wenders

De schilderijen die worden tentoongesteld zijn aquarellen met de natuur als inspiratiebron. De werken in acryl van Nel Landzaad berusten op fantasie en haar opvallende lijsten geven daar een extra dimensie aan. Het zijn eigen ontwerpen van haar zoon. De expositie is tot en met zondag 25 april in ’t Mosterdzaadje te bezichtigen, voor en na afloop van de concerten.

Reacties zijn afgesloten.