vrijdag 1 april 2005 – 20.15 uur

DUBBEL CABARET
Arie Fuyk met: “Tegen wil met dank”
Theo van den Oever met: “Alles is nep”

Dubbel Cabaret in ’t Mosterdzaadje

Theo van den Oever

Op vrijdag 1 april om 20.15 uur zijn twee cabaretiers te gast in ’t Mosterdzaadje. Een bekende is Theo van den Oever en nieuw in Santpoort is Arie Vuyk. Voor de pauze Theo van den Oever met een gedeelte uit zijn programma “Alles is Nep” en daarna Arie Vuyk met het programma “Tegen wil met dank”. Beiden verhalende cabaretvoorstellingen zijn doorspekt met prachtige liedjes.
Vorig jaar won Arie Vuyk de Publieksprijs op het Griffioen Cabaret Festival. Sindsdien is het menens. De nieuwe Youp? De tweede Freek? Nee, de enige en eerste Arie!

Arie Vuyk

Actueel cabaret vluchtig? Welnee, als je maar tot de kern gaat. En dat gaat Arie. Scherpe conferences, poëtische liedjes, rodedraadsaus en liefde gebracht door een stand-up intellectueel. Dieuwertje Blok zei ooit tegen hem: “Ik kan je wel zoenen.” En na een voorstelling denken velen er zo over.
Zie ook www.dekleineschaal.nl
Voor Theo van den Oever zijn irritante zaken een dankbaar onderwerp. Hij schrijft geestige en gevoelige liedjes zichzelf begeleidend op gitaar. “Berjaardenterreur” werd genomineerd voor de A.M.G.Schmidtprijs.
www.theovandenoever.nl

Reacties zijn afgesloten.