zondag 22 mei 2005 – 15.00 uur

SONGS OF LOVE AND DESPAIR
Tina Bruin – zang
Wim Veenhof – piano
Muziek op teksten van o.a. Shakespeare, Eliot, Milligan en Auden

“Songs of Love and Despair”

Tina Bruin

Zondagmiddag 22 mei om 15.00 uur treden in ’t Mosterdzaadje op de zangeres Tina Bruin en de pianist Wim Veenhof. “Songs of Love and Despair” bestaat uit prachtige muziekgedichten die verhalen over liefde, wanhoop en dwaasheid. Teksten van Shakespeare, Eliot, Milligan en anderen getoonzet op melodieuze, lichte klassieke muziek met een jazzy ondertoon. De muziek is vrolijk en ingetogen, dan weer intiem en verrassend.
Songs of Love and Despair” is niet in één muziekgenre in te delen en dat maakt het tot een bijzonder, afwisselend en eigentijds programma. Zeker ook een kans voor alle mensen die nog steeds niet in ’t Mosterdzaadje kwamen omdat de muziek te zwaar zou zijn. Echt licht-klassiek en heel mooi gezongen.
Dat de oude dichters niet saai of oubollig zijn kom je vanzelf wel achter. Hun teksten zijn nog net zo actueel als toen.

“Some say that Love’s a little boy,
and some say he’s a bird.
Some say he makes the world go round,
And some say that’s absurd…”
Uit de musicpoem ” O, tell me the truth about love”
van W.H.Auden 1907-1973


Tina Bruin deed mee aan musicals en schitterde in bekende theaters. Met het programma “Songs of Love and Despair” voelt ze zich als een vis in het water. Het is de mix tussen jazz en klassiek die haar zo aanspreekt. Samen met de pianist, componist en arrangeur Wim Veenhof treedt zij al jarenlang op in de kleine theaters. In ’t Mosterdzaadje maken ze hun debuut. In de toekomst wil ze een CD opnemen met Nederlandse teksten-gedichten waarvoor Wim Veenhof de muziek zal maken. Heeft iemand nog goede teksten liggen…?
Meer informatie over Tina Bruin en Wim Veenhof: www.10-aproductions.com

Reacties zijn afgesloten.