zondag 12 juni 2005 – 15.00 uur

SLOTCONCERT

Feestelijk Slotconcert

Bernd Brackman
Jeroen Brackman

Op zondagmiddag 12 juni om 15.00 uur wordt het seizoen afgesloten met een overheerlijk programma. Mooie muziek en steengoede muzikanten. Uitvoerenden zijn twee prijswinnaars van het Prinses Christina Concours 2005, de violiste Ksenia Beltiukova en de pianist Daniël van de Hoeven. Ook de pianisten Sergei Smirnov, Maurice van Schoonhoven en het markante viool-piano duo Jeroen de Groot en Bernd Brackman gaan ervoor zorgen dat dit een grandioos goed concert gaat worden. Uitgevoerd worden o.a. Liszt, Chopin, Brahms en Beethoven. ’t Mosterdzaadje opent dan pas weer in september de deuren.

Ksenia Beltiukova

Geopend wordt met de Frühlingssonate van Beethoven door Jeroen en Bernd. Daags na dit concert vertrekken zij voor een concertreis naar Portugal waar ze jaarlijks voor een razend enthousiast publiek hun optreden maken dat zich kenmerkt door meeslependheid, onstuimigheid en ongekende kwaliteit.

Sergey Smirnov

De pianist Sergei Smirnov soleert met Harmonies du Soir van Liszt en begeleid Ksenia Beltiukov in het Scherzo van Brahms. Daniël van de Hoeven, die dit najaar evenals de violiste Ksenia zal optreden in de Carnegie Hall in New York speelt o.a twee Études van Chopin. Wat de rising star Maurice van Schoonhoven voor ons in petto heeft is nog een verrassing. In zijn handen komt elke muziek tot grote schoonheid. Komt dus allen naar dit concert en breng voor na afloop een flesje mee om met elkaar op de muziek en de zomer te drinken.

Reacties zijn afgesloten.